مربی استقلال شخصاً به آل کثیر گفت: به استقلال نیا

مربی تیم فوتبال استقلال تایید کرد که با مهاجم جدید این تیم تماس برقرار کرده و از او خواسته از حضور در استقلال صرف نظر کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۲۸۵۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، خسرو حیدری در رابطه با عدم صحبت بازیکنان تیم فوتبال استقلال با اصحاب رسانه اظهار داشت: طبق درخواست ساپینتو، بازیکنان اجازه صحبت ندارند.

او در رابطه با حضور عیسی آل کثیر در استقلال توضیح داد: این بازیکن در لیست ما بود اما از آنجایی که هواداران با حضور وی در استقلال مخالفت کردند با او تماس گرفتم و گفتم به استقلال نیا و نمی‌دانم تکلیفش چه خواهد شد.

حیدری در خصوص روند نقل و انتقالاتی استقلال خاطر نشان کرد: در لیست اولیه ساپینتو نام بازیکنانی مانند علی کریمی، داکنز نازون، یاسر آسانی و… بود که باشگاه به دنبال جذب آنهاست، ما در کل پنج لیست نقل و انتقالاتی به مدیران باشگاه دادیم./همشهری

کلمات کلیدی: استقلال
ارسال نظر
آخرین اخبار